Pijn aan de heup, knie, nek of rug tijdens het sporten?

Kom gratis een proefrit rijden! Tijdens de 24u. recordpoging in Haacht op zaterdag 29 en zondag 30 september maken we het testen van de ElliptiGO loopfiets tijdelijk gratis!

Boek nu hier je gratis testrit in Haacht op 29 of 30 augustus!

Claim je vrijheid terug met de ElliptiGO loopfiets.

Stel je voor dat je kan doortrainen tijdens blessures, conditie opbouwen zonder pijn, gezond bewegen in de buitenlucht, terug sporten zonder kans op blessures… Ontdek de Elliptigo fiets en leer hoe je eindelijk terug pijnvrij kan sporten!​

De Elliptigo fietsen maken een zeer effectieve conditietraining mogelijk die je buiten de fitnessclub kunt doen. De soepele tredbeweging is low-impact voor de gewrichten maar high-impact voor de fitheid! De ideale combinatie van fietsen, hardlopen en de crosstrainer!

De voordelen van lopend fietsen met de ElliptiGO

Low impact

Een vloeiende, elliptische beweging voorziet u van een geweldige training die mild is voor uw knieën, heupen, enkels en rug.

Goed voor je hart

Verbrandt tot 33% meer calorieën dan een traditionele fiets, zodat u een betere training in kortere tijd krijgt.

Comfortabel

De vanzelfsprekende “staande” houding vermindert de druk op uw nek en rug en elimineert zadelpijn volledig.

Training voor je hele lichaam

De staande positie van elliptische fietsen zorgt niet alléén voor een training van uw benen maar ook voor uw bovenlichaam.

Veel plezier tijdens rijden

De snelheid, handeling en beweging voelt als “rennen op lucht,” wat u een zorgeloze sportervaring geeft op iedere leeftijd.

Buiten

Bedoeld om ongestoord buiten te rijden op dezelfde paden waarop u loopt, jogt, of fietst, maar ook geschikt voor binnen met de hometrainers, waardoor u het gehele jaar kunt trainen ongeacht het weer.

ElliptiGO België. Alle rechten voorbehouden.
Werchtersesteenweg 130, Haacht.
Bel ons op 0472/51.53.30

Wist je dat je een ElliptiGO ook heel voordelig kan aankopen met een fietslening?