ElliptiGO kopen?

Hieronder vind je de Elliptigo modellen uit ons assortiment. Wil je meer informatie over een specifiek model of heb je andere vragen?
Neem dan gerust contact met ons op.

ElliptiGO modellen vergeleken

ElliptiGO met een lange pas

De elliptische beweging van de ElliptiGO 3C, ElliptiGO 8C en ElliptiGO 11R modellen lijkt op hardlopen, maar is veel minder belastend voor uw knieën, enkels en rug.
Toch verbrand je op de ElliptiGO tot wel 33% meer calorieën dan op een traditionele fiets. Een work-out op de ElliptiGO’s met lange pas is comfortabel, effectief en voor iedereen geschikt! Bekijk hieronder de lange-pas-modellen uit ons assortiment. 

ElliptiGO met een korte pas

De nieuwste ElliptiGO is de ElliptiGO SUB, afgekort voor Stand Up Bike. Net als bij de andere ElliptiGO-modellen krijg je met de SUB een stevige workout waarbij je 33% meer calorieën verbrandt dan op een traditionele fiets. Je maakt een gewone fietsbeweging zónder nek-, rug- en zadelpijn te krijgen. Heel recent is de ElliptiGO MSUB uitgekomen, waarmee u eindelijk van de gebaande paden af kunt! Deze sportieve ElliptiGO heeft alles in zich voor ruige bos- en bergritten. Een hele nieuwe ervaring! De ElliptiGO RSUB is de nieuwste toevoeging aan het SUB-assortiment en heeft door de grote banden grote mogelijkheden!

 

ElliptiGO in de media