Word een Elliptigo-Ambassadeur

Word lid van het elliptigo Belgie goes on the road peloton. Een groep van enthousiaste mensen die op eigen tempo het land doorkruisen op hun favoriete sporttoestel :-).

Waarom een ambassadeurs-programma?

We bouwden dit programma uit om een sterk peleton van gepassioneerde elliptigoers samen te brengen. Zo bedanken we unieke mensen voor wie de elliptigo meer dan alleen bewegen is. Het is een ‘way of life’. Stralen op de elliptigo, momenten delen met elkaar en herinneringen creëren. Dat is de definitie van een elliptigo ambassadeur. Ride AND Laugh together on the road is de boodschap.

De rol van een Elliptigo-Ambassadeur

Een echte merkambassadeur

Een merkambassadeur is iemand die van het merk houdt. Iemand die gedreven op de elliptigo rijdt en dit ook uitstraalt. Iemand die elliptigo ademt en zijn netwerk enthousiast maakt. Geen random influencer die gratis op de elliptigo mag rijden in ruil voor een post op instagram.

Gepassioneerd en gemotiveerd rolmodel

Wees een gepassioneerd en gemotiveerd rolmodel en een echt lid van de elliptigo- gang om elkaar aan te moedigen en te steunen.

Geef ons feedback

Geef ons feedback! We houden ervan ons constant te verbeteren.

Spread the word

Probeer ons in contact te brengen met mensen waarvoor de elliptigo ‘de oplossing’ is om weer in beweging te geraken. Spreek je kinesist, osteopaat, huisdokter, podoloog, diëtist, loopspeciaalzaak, specialist aan. De elliptigo heeft ondertussen het leven veranderd van heel wat mensen. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Onbekend is helaas onbemind. Dankzij jullie, w’ll spread the elliptigo vibes to the world. De elliptigo work-out geschenkbon ter waarde van 50 euro zal hier een belangrijke rol in spelen. Later verklap ik hier meer over.

De 4 geboden van een elliptigo ambassadeur?

De voordelen als elliptigo ambassadeur

Afhankelijk van je sportieve inzet en de mogelijke succesvolle doorverwijzingen heb je recht op diverse voordelen!

Hoe elliptigo ambassadeur worden?

Sta je nu al te trappelen? Vul dan al de bliksem het formulier in en ontvang van ons de eerste stap naar je elliptigo lidmaatschap. Heb je de elliptigo op een of andere manier in de kijker gezet? Laat het ons weten! Misschien spring je wel meteen over naar het volgende level in de elliptigo wall of fame.

We zien alvast uit naar jullie deelname en positieve feedback naar ons en naar andere mensen toe.

Of je nu recreant, olympiër of leek bent : Elliptigo Belgie helpt je op weg. Van start tot finish.

Let’s GO

Hendrik Maes

Word ElliptiGO ambassadeur!

Vul het aanvraagformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!