Getuigenissen

Talloze recreanten, (top)sporters, atleten, jong en oud kunnen getuigen over wat de Elliptigo voor hen betekent.

Waarom ElliptiGO? Hoor het van de ElliptiGO rijders zelf.

gella vandecaveye elliptigo

Als lopen om de een of andere reden niet meer kan of lukt, dan is de elliptigo een ideaal alternatief. Het houdt het midden tussen lopen en fietsen zonder enige vorm van belasting op het lichaam. Lekker calorieën verbranden in de zuurstofrijke buitenlucht! Een zalige low-impact training, gezond en comfortabel voor jong en oud! De elliptigo is een absolute aanrader!

Gella Vandecaveye –  Ex-Judoka

“Wat mis ik het lopen al een hele tijd. Dankzij elliptigobelgie ontdekte ik de elliptigo. "Running without impact". Wat een vrijheid, wat een heerlijk gevoel om pijnvrij te kunnen sporten! De eerste 15 kilometer staan op de teller, en ik weet zeker dat er nog héél veel zullen volgen!
Elke Wellens
EX-LOOPSTER - GEDREVEN ELLIPTIGO-STER
ELLIPTIGO HARTPATIENTEN

Ik ben fan van de elliptigo en gebruik deze voor mijn woon-werk verkeer. 

De ElliptiGO kochten we via transplantoux. We zien een enorme opportuniteit voor deze low impact manier van bewegen bij patiënten na een orgaantransplantatie!

Diethard Monbaliu – Transplantatiechirurg
koen naert elliptigo

De elliptigo is echt een openbaring geweest voor mij :)! Tijdens mijn blessure, maar nu nog steeds eigenlijk! Ik gebruik hem nog steeds 3-4x/week om mijn recuperatie duurlopen op af te werken. Met weinig tot geen belasting kan ik mijn hartslagen van gewone trainingen halen terwijl ik ’s morgens keihard heb getraind. Zalig toch! Ik blijf de elliptigo integreren in mijn programma en denk dat dit mijn lichaam alleen maar ten goede zal komen!”

“Iedereen weet dat ik een grote voorstander ben van alternatieve trainingsvormen. De elliptigo was dan ook een fantastische ontdekking voor mij, en intussen waarschijnlijk ook voor veel collega atleten!

Koen Naert – Olympisch marathonloper

“ik zeg altijd: leeftijd is maar een getal, maar ik heb wel mijn training erop moeten aanpassen. En daar heeft de elliptigo voor een groot gedeelte aan bijgedragen. Ik wacht niet totdat ik geblesseerd ben, maar integreer de elliptigo standaard in mijn trainingen voor extra kilometers en juist ter voorkoming van blessures.
MEB KEFLEZIGHI
OLYMPISCH ATLEET
Katrien elliptigo

Na vier weken testen durf ik het met zekerheid van de daken te schreeuwen… Ik heb na vier jaar zoeken eindelijk een nieuwe “Trainingsmaat” gevonden… De Elliptigo!

Na mijn twee nekhernia’s was het een ramp om aan conditietraining te doen… Lopen geeft teveel schokken, fietsen zadelpijn, snelwandelen scheenbeen-ontstekingen… Door de elliptigo heb ik een fijne bezigheid, waarbij ik onbelast aan cardiotraining kan doen…

Katrien Vertraeten – Sportieve dansjuf

"Ik houd van mijn ElliptiGO fiets omdat het zo leuk is; ik kan iedere training voltooien in een korte tijd; en ik ben buiten!”
Caryn Hall
Fitnessfan
Gerrie elliptigo belgie

Ik ben zeer blij met de komst van de elliptigo. Ik ben heel sportief ingesteld maar met mijn versleten heup had ik alle hoop op gegeven. Dankzij dit toestel kan ik mij volledig uitleven en mij fysiek wat onderhouden. Kijk er al enorm naar uit voor de zomer, ritjes doen in groep en mij moe maken. Bedankt gasten. Grts gerrie

Gerrie van den Broeck – Ex-loper & Gedreven Elliptigo-er

Net een rondje gemaakt op de ElliptiGo. Door een hardnekkige blessure kan ik al een poos niet meer lopen, maar dit ging prima!

Barbara Van Veen
Elliptigo ontdekker
locy elliptigo belgie

Het is niet alleen blessurevrij, je verrijkt ook je horizon. Je herontdekt de schoonheid van de natuur. Ik mag niet meer lopen maar door dit alternatief kan het weer actief en zonder pijn. Mensen die twijfelen, maak gewoon eens een afspraak. Deze mensen staan klaar met raad en daad en je leert een nieuwe groep mensen kennen. Hendrik en johan, op deze manier wil ik je bedanken 😉👍en aan de mensen die twijfelen: gewoon doen het is een aanrader

Locy Veronique –  Ex-loopster & Gedreven Elliptigo-ster

Het ultieme revalidatie- en trainingstoestel voor jong en oud, recreant of topsporter.
Paul van den bosch
Sportcoach - oprichter energy lab

Na een poosje rustig toeren ging mijn hartslag behoorlijk omhoog en snapte ik waarom zoveel hardlopers dit toestel gebruiken voor hersteltrainingen. Ik heb echt genoten van deze workout!”

Runners World

"Ik heb altijd al cross-training in mijn trainingen gehad en de ElliptiGO is de beste Crosstrainer die ik ooit heb gezien.”
Dean Karnazes
Marathonloper en atleet
sandra elliptigo belgie

Sinds mijn eerste proefrit op de elliptigo herontdekte ik het sporten, zonder pijn. De elliptigo is synoniem voor gezond sporten. Het werd meer dan een sport… Het werd al snel een passie!

Sandra Dejaeger – Elliptigo Pionier

ElliptiGO in de media