Ervaar de ElliptiGO zélf.

Wij maken graag tijd vrij om de elliptigo aan jou voor te stellen. Je zal versteld staan hoeveel de elliptigo voor jou kan betekenen.

ElliptiGo gratis uitproberen:

Vul het aanvraagformulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een afspraak vast te leggen.

elliptigo 8c red

8C

elliptigo 11R black

11R

elliptiGO MSUB

MSUB

elliptigo RSUB-Aqua lopendfietsen

RSUB

koen naert elliptigo

De Elliptigo is echt een openbaring geweest voor mij 🙂 ! 

Tijdens mijn blessure, maar nu nog steeds eigenlijk! Ik gebruik hem nog steeds 3-4x/week om mijn recuperatie duurlopen op af te werken. Met weinig tot geen belasting kan ik mijn hartslagen van gewone trainingen halen terwijl ik ’s morgens keihard heb getraind. Zalig toch! Ik blijf de Elliptigo integreren in mijn programma en denk dat dit mijn lichaam alleen maar ten goede zal komen!”

“Iedereen weet dat ik een grote voorstander ben van alternatieve trainingsvormen. De Elliptigo was dan ook een fantastische ontdekking voor mij, en intussen waarschijnlijk ook voor veel collega atleten!

Koen Naert – Olympisch marathonloper